CAFé RESTAURANT AMOON

CAFé RESTAURANT AMOON Shoarma & Spare-ribslijn

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1316 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Café Restaurant Amoon. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 15:29 Het eten was er niet slecht, maar ook niet al te goed, beetje droog... ik denk eerlijk gezegd ingedroogd gezien de bezorgtijd van !1,5!! uur!! Anderhalf uur!! Terwijl ze maar 15 minuten van m'n huis vandaan zijn.... gemiddeld 60 min... my ass!
26 mei 2022 om 20:39 Eten was niet warm !! En de frites waren slap .
25 mei 2022 om 22:19 Het eten was lekker zoals altijd de spare ribs en de shoarma ook met lekkere patat erbij en het was nog goed warm ook zeker een aanrader!!
22 mei 2022 om 19:39 Shoarma was goed alleen jammer dat er ipv patat gebakken aardappels bij zaten en die waren niet lekker.
5 mei 2022 om 21:55 Besteld om 19.09 uur, met de afspraak: zo snel mogelijk. Ik had ook kunnen kiezen voor 20.00 uur. Helaas kwam de bestelling pas om 20.19 uur Was wel allemaal goed: spare ribs en shaorma schotel
4 mei 2022 om 20:33 3 gerechten besteld alles lekker shoarmaschotel, mixed grill en een kapsalon en sneller bezorgd dan aangegeven, tot de volgende bestelling
1 mei 2022 om 22:48 waarom staat er bij het bestellen een vinkje voor als het "heet" wilt hebben, als er normaal bij deze tent, er regelmatig VEEL te veel met kruiden gesmeten wordt... Als je een shoarma wilt, dan moet hij ook naar shoarma smaken! Jamer dat jozef er ni
1 mei 2022 om 22:24 Wegens drukte lange bezorgtijd maar ik werd netjes gebeld met excuses en kreeg drinken van de zaak aangeboden. Het eten is altijd lekker. Lams goed gaar, mals en warm bij bezorging.
1 mei 2022 om 20:45 Spare ribs waren heerlijk mals!
1 mei 2022 om 20:22 Bezorging was er erg snel dat is top! Het eten was veel minder als je een haar tegen komt in je haar en dan meteen klaar bent met eten! Super vies om dat tegen te komen in je eten! Kan en hoort gewoon niet!
27 apr 2022 om 20:45 Eten was lekker . Op paar minuten na 2 uur op gewacht. Dat is niet tof
27 apr 2022 om 20:38 Precies op de afgesproken tijd bezorgd keurig op temperatuur